❥ Siri -

Önskelista

Idag är det exakt 24 dagar till min födelse dag om man räknar idag annars är det 23. Jag har varit lite slö på att göra en önskelista, men nu har jag gjort en. Jag kommer säkert att lägga till saker men det kommer jag till senare.
Önskelistan: 1) En Häst 2) Pengar 3)Blått iPad Skal 4) English Meadow Ryggsäck 5) Piscilla Pink Tech Decals 6) Piscilla Pink Tablet Sleeve
Idag har jag egentligen skola men jag är sjuk. Jätte kul. Det är jätte tråkigt att bara ligga i soffan hela dan. Jag hoppas verkligen jag blir frisk till imorgon.


Bläää!

Idag är ännu en dag i sängen med huvud värk, ont i halsen, och täppt i näsan. Med det så måste jag också göra läxor. Jätte trevligt. Historia och Vetenskap blir rätt snurrigt när man har huvudvärk. Ha en fin söndag. Jag hoppas ni inte blir sjuka som jag. Bläää på er!


Musik

Jag gjorde den här med GarageBand appen. Jag behövde lägga in bilder för att få upp den på bloggen. Enjoy!


Sjukling

Jag har blivit sjuk. Jag ligger i min säng och snyter mig. Jätte kul att fira helgen så här. Hoppas jag blir frisk till på måndag. Jag ska nog titta på Night at the Museum. Jag kommer inte ihåg vad det heter på svenska. Mitt täcke är så mysigt. Jag kommer nog ligga här hela helgen. Är det någon som spelar My Horse? Jag gör det. Hej då!


Flummig Trailer

Varning! Detta är en flummig film.


Skola

Idag är det skola. Det är exakt en månad till min födelse dag idag. En månad! För ni som inte vet det så fyller jag år 23 Maj. Detta blir ett kort inlägg då jag måste gå till skolan. Såg ni videorna under. Jag tycker dom var jätte roliga. Ja, jag gjorde dom själv med iMovie appen. Jag ville inte ladda upp dom i hd då det skulle ta mycket internet. Hej då! Måste gå!


The Awesome Tales

Det här är mon trailer. Jag tycker den blev rätt rolig. Jag känner mig lite flamsig. Jag fick ut den i den här filmen.


The kid with the shell

Frey ville göra en iMovie trailer. Jag filmade den här åt honom. Den blev rätt cool.


Mitt hundrade inlägg!!!!

För att det är mitt hundrade inlägg så ska jag berätta tio saker om mig. Det skulle vara hundra men jag orkar inte göra det. Nu börjar jag.
1) Jag har en gosedjurs enhörning som jag kan inte sova utan.
2) Jag har ett kort i mitt badrum med vad jag behöver göra på morgonen. Den slutar med Have à nice day!
3) Min brorsa tycker jag är "pure evil"
4) Min garderob är skit stökig!
5) Jag sover tills jag inte orkar sova mer.
6) Jag skulle kunna äta pizza för frukost, lunch, och middag.
7) Jag ÄLSKAR o'boy!
8) Jag blandar Amerikanska och Svenska ord tillsammans så att dom blir knasiga.
9) Jag hatar berg-och dalbanor
10) Jag är väldigt lätt uttråkad.
11) Jag klarar mig inte utan min iPad.
12) Jag är Narnia fantast.
Det blev tolv. 😄💚

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_199530056.jpg" class="image">


Äntligen Fredag!

Sorry för att jag inte bloggade idag. Jag trodde att jag hade ett skit stort test idag så jag satt och pluggade hela kvällen. Jag hade också flöjt lektion. Idag tog jag några bilder blev rätt bra. Bilderna som är på mig tog Frey, min lillebror. Han är inte lika bra på att fotografera som jag. Nästa gång får väll min mamma ta bilderna då hon är väldigt bra. Jag hållen nästan på och somnar nu. God natt!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_199354984.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_199355077.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_199355079.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_199355091.jpg" class="image">


Report card

Fotboll eller Soccer som det kallas för i detta land är dagens plugg ämne. Jag fattar inte varför vi måste lära oss det för PE ( Physical Education). Jag hatar verkligen det. Jag gick ut och fotade lite dom blev rätt så bra. Jag har också ett packet av matte tal som måste göras. Skit tråkigt. Jag fick mina 3rd quater betyg idag. 6 A-n, ett A-, och ett B i band. Fantastiskt bra om ni frågar mig! Godnatt!


30 grader i April?

Som rubriken säger, det var trettio grader varmt idag (jag pratar Celsius inte Fahrenheit.) Nästa vecka ska det bli typ tio grader celdius. Förlåt för att jag inte skrev någonting igår. Jag hade inte tid. Läxor, mer läxor och ännu mer läxor. Jag fick två pennor från pappa igår. Dom är från Vera Bradley. Jag tycker dom är jätte snygga. Måste gå och plugga nu. Hej då!


Dagens köp

Nu har jag kommit hem från Leesburg. Jag köpte en all-in-one wristlet i english medow. Jag har redan en i ett annan mönster. Jag tänkte köpa lite annat men det var för mycket folk. Imorgon är det skola igen. Skit tråkigt! Önskar man fick sova och titta på tv i skolan.
//Siri


Ägg drop

Jag ville se om Freys ägg grej funkade.


(ingen rubrik)

Jag kunde inte komma på någonting att ha som rubrik. Tog en bild på mitt ny klippta hår. Bilden blev rätt tråkig men, men.Jag tycker det blev jätte fint. Klänningen är från H&M men den är från förra året. Molnigt verkar vara dagens väder, men det är varmt och fuktigt. Jag håller med värmen men inte fuktigheten. Vi får väll se om jag får åka ner till Leesburg. Det tar ju ett tag att åka dit.


Tjenare!

Förlåt för att jag inte bloggade I morse. Jag behövde gå till frisören. Jag fick bara det trimmat, sedan hoppade jag på studsmattan. Jag kollade på några hemsidor och hittade dom här roliga gif. Imorgon ska jag åka in till Leesburg och handla lite kläder. Jag tror jag ska handla en ny all-in-one wristlet och några andra grejor.


Hejsan!

Nu känner jag mig lite galen då jag precis brottades med min enhörning. (Jag vann!) Jag ska göra lite hemmagjord läsk sedan vänta på att pizzan ska bli färdig. Jag ska titta på tv hela kvällen och inte göra någonting som innebär att jag måste röra på mig. Hi! Hi! Hi! Bilderna under ska vara till förra inlägget. Jag fick upp dom den här gången.


Dagens Bilder

Nu har jag tagit några bilder. Jag tycker vissa av dom blev rätt så bra. Hunden blev ett stort motiv idag. Några av bilderna är på honom när han gräver (Han vet att han inte ska.) Jag vet inte hur det blir en bra bild, men. Jag måste iväg till min flöjt lektion nu. Jag vet inte om bilderna kommer upp har fortfarande inte fått det att funka.
//Siri

Godmorgon!!!!

Nu börjar en ny och irriterande skol dag full med nittio minuters lektioner! Jag fattar ännu inte hur jag inte somnat i en av mina långa klasser. Vit linne med en ruffig top och jeans blir dagens outfit. I skolan finns det många regler som att kjolar, shorts, eller klänningar måste vara längre än sitt pek-finger när man har sina armar avslappna på sidorna. Konstigt va? I går så kom "the seventh grade dean" i homeroom och kollade alla tjejer. Dom börjar gå för långt.
P.s. Vi får inte kramas. Några tjejer kramades en gång i hallen och fick "detention." D.s.
//Siri

Bla....blabla.....

Blogg.se appen fungerar fortfarande inte för mig. Vet inte varför. Just nu sitter jag i soffan med en filt och tittar på tv. Jag har Science och Math läxor som måste göras. Jätte tråkigt. Jag får inte mycket läxor men när det kommer så är man inte direkt jätte gad.
//Siri

?

Jag vet inte vad som är fel men jag kan inte ladda upp mina bilder.jag kommer försöka att göra det imorgon när jag vaknar men jag vet inte om det kommer att funka. Vi får väll se. Det är så tråkigt. Jag ska verkligen försöka att få det att funka.:(
//Siri

Outfit

Jag har gjort en till header och jag tror ni kommer se en ny ofta. Jag tar foton hela tiden nu och jag vill ha den finaste header jag kan få! Jeans och en tshirt är dagens outfit. Jag har också blommiga skor (kan ta en bild på dom senare.)


Bilder

Nu har pappa kommit hem med grej mackapären. Här är några av dom finaste bilderna jag tog idag. Jag använde en Nikon D5000 med ett nikkor 18-55mm objektiv. Det var jätte vindigt så jag kunde inte ta skit bra bilder men jag tyckte dom blev rätt bra. Jag ska fota lite mer imorgon om jag hinner. Skolan börjar imorgon så jag kan inte blogga lika mycket. Måste gå och lägga mig nu.


Ny Header

Nu har jag gjort en ny header. Visst blev den snygg. När jag har fotat mer så kommer jag ändra den. Skolan börjar imorgon. Skit tråkigt. Önskar man fick en månads lov. Jag ska försöka att ta en bild på min skol bus. Jag har fotat lite. Jag tänker att fota lite mer senare. Min pappa ska köpa en grej så jag kan ladda upp bilderna på min iPad och senare lägga upp på bloggen.


Oj, då!

Min GIF fungerar inte. Oooops! Jag får väll jobba lite mer på den. Imorgon ska jag gå ut och fota. Vi får väll se hur det går. Jag lovar att lägga upp dom fina bilderna.


Rolig Gif



Jag gjorde denna gif. Visst blev den bra?

Hund, Lax, och Allt I Mellan

Nu har jag kommit till Lake of the Woods där Farfar och Farmor bor. Jag fick en tröja från Hawaii och några godisar. Brida är alltid lika gullig som vanligt. Jag glömde att säga att dom också har en svart katt som heter Inky (jätte dåligt namn om ni frågar mig). Brida har ett dåligt öga som ser lite läskigt ut men hon mår bra. Vi ska äta tårta senare. Den var så fin att jag frågade om den var plast. Jag bloggar mer senare!


Farfar och Farmor

Nu ska jag åka till min farfar och farmor. Egentligen är det farfar och styv-farmor. Men vem bryr sig. Jag har köpt och laddat ner tre program för färden på min iPad så jag inte kommer ha tråkigt. Styv-farmor har säkert bakat ton vis med godis som jag aldrig har sett förut så det är alltid lika kul att åka över till dom. Innan jag glömmer så måste jag säga att dom har världens gulligaste hund som heter Brida. Jag har känt henne sen första gången jag var i USA. Jag tar en bild när jag är där. Här är en bild på lilla jag idag.


Yum, Pizza!

Nu ska jag äta pizza. Det är alltid lika gott. Jag ska göra lite hemma-gjord läsk (receptet finns i lemon-lime inlägget) jag har ändrat det lite och gjort det till fanta lik läsk. Jag bara ändrade lime juice till orange juice. Jätte gott!


Studsmatta

Vi har fått en trampolin. Den är rätt gammal men den fungerar. Det är jätte kul att hoppa på den. När jag var ute så tog jag några bilder från trädkojan. En är på poolen och huset. Den andra är på trädkojans flagga med Frey hoppande på studsmattan i bakgrunden.


Godis och tv

Jag tog ett bad i poolen och nu håller jag på med mina naglar medan jag tittar på Mythbusters och äter godis. Jätte skönt! Ska nog titta på National Treasure 2 senare. Ska nog sitta här i en mysig filt ett tag till.


Haloj!

Glömde att fråga förut tycker ni om bakgrunden? Jag vet inte om jag vill byta tillbaka till den gamla. Bilden är på Zak våran gammla gubbe. (Han är äldre än mig!)


God natt!

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag vill bara pröva min underskrift. Jag vet inte hur det blir. Men, men vi får väll se.


Easter Bunny

Nu har the Easter Bunny varit här. Jag fick en choklad kanin. Tyckte att den var jätte gullig. När jag tog bilden så hade öronen redan försvunnit. Oj då! Hi! Hi! Hi!


Recept

Min kompis, Hanna, ville ha recepten på det jag bakade. Här är dom:

Tryfflar http://www.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=19506

Gräddkarameller
http://www.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=19286

Stekta Godis Ägg
http://www.tasteline.com/recept/Stekta_godisagg

Marshmellows
Jag bara satt marshmellows på en pinne, doppade i choklad, och rullade i strössel.


Bilder

Nu har jag kastat en tomat och ätit. När jag var ute så tog jag några bilder på våran bakgård. En är på vårat trädhus. En annan är på poolen. Man kan se bergen i bakgrunden.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_197264729.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_197264741.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_197264749.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_197264753.jpg" class="image">


Tomat

Ursäkta mig. Jag ska gå och slänga en halv tomat på ett träd.


Vera Bradley

Haloj! Tittade lite på Vera bradley grejor. Jag älskar verkligen deras saker. Jag tänker handla en ny väska och jag hittade den här. Visst är den snygg. Det finns flera andra saker men jag orkar inte lägga upp dom. Så ni får bara se den här.


Glad Påsk (för mig i alla fall)

När jag vaknade imorse så undrade jag om det var en A dag eller B dag. I skolan så har vi A dagar och B dagar för att skilja alla sina klasser. På A dagar har jag Accel lit, Science, Engelska, och sist Historia. Jag har andra klasser på B dagar. Men till baka till imorse när jag undrade om det var en A eller B dag så kom jag på att det var lov. Jätte tråkigt. Men, men. Vi ska fira påsk idag. Jag har redan sagt varför i ett gammalt inlägg jag tror det var stekta godis ägg men jag är inte säker. Bilden under är bara en bild tagen genom tv rums fönstret.


Tryfflar

Jag hade flöjt lektion idag så jag är fortfarande inte färdig med vit choklad tryfflarna men jag hann med mörk choklad. Ska precis börja med vit chokladen. Mörk choklad tryfflarna blev super goda. Hoppas dom andra blir lika goda.


Måste baka, baka, baka

Nu har jag bakat grädd karameller. Vist blev dom fina. Det tog ett tag men dom blev jätte goda. Jag ska baka mer nu. Marshmellow kycklingar och choklad tryfflar here i come!


Marshmellows

Nu är jag (familjen) färdig med marshmellowserna. Visst blev dom fina. Det var jätte enkelt att göra. Jag bara satt marshmellows på små spett, doppade dom i choklad och rullade i strössel. Det blev säkert jätte gott. Jag har inte smakat dom ännu för att vi ska äta dom på fredag.


Stekta Godis Ägg

Istället för att göra gräddkarameller idag så gjorde jag stekta godis ägg. Dom blev multi färgade för jag tyckte det skulle bli fint. Jag vet inte om dom blev goda för att jag väntar på att dom stelnar. Vi ska fira påsk på fredag istället för lördag också. Mamma ska jobba på vineriet bredvid på lördag och vi vill fira påsk tillsammans. Imorgon ska jag göra gräddkarameller, marshmellow kycklingar, och tryfflar. Snart ska jag göra marshmellos doppade i choklad och rullade runt i strössel.


Dirty Feet

Jag spelade basketboll ute på asfalten och mina fötter blev väldigt smutsiga. Jag vet inte hur det hände men man kan inte göra någonting åt det nu. Jag ska gå och tvätta dom i poolen. ( Om jag får med Frey så kan jag kanske skvätta lite på honom. Hi! Hi! Hi! )


Choklad Muffins

Medan jag väntar på mamma att handla så gjorde jag choklad muffins! Jag tyckte dom blev jätte bra. Det var min första gång jag gjorde det så jag tycker det gick bra.


Gräddkarameller

Jag ska göra Gräddkarameller! Hoppas dom blir goda. Mamma måste gå och handla först så det kommer ta ett tag. Vi får väll se hur detta går till.


Lemon-Lime Soda

Jag hoppade i poolen ( det var jätte kallt). Badade en stund. Sedan tog jag en dusch. Efter det hittade jag ett recept på Lemon-lime soda som jag gjorde. Det blev super gott!! Här är receptet:
Lemon-lime soda
Simple Syrup (så här gör man det
1 cup white sugar
1 cup water
Directions
In a medium saucepan combine sugar and water. Bring to a boil, stirring, until sugar has dissolved. Allow to cool.)

Recipe for Homemade Lemon/Lime Soda
3/4 cup Simply Syrup
1/4 cup Fresh Lime Juice
2 cups Sparkling Water
Lemons and Limes as needed for flavor and garnish.
Put all ingredients in a pitcher and stir to combine.
*I tend to like things on the sweeter side, I would start with 1/2 cup and add more if needed.

Jag vet att det är i amerikanska mått men ni får översätta själva.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196849235.jpg" class="image">


Ska jag eller ska jag inte?

Ska jag hoppa in i poolen eller inte? Jag vet inte. Det är rätt kallt....men det skulle vara skönt att svalka av sig.


Short Hill

Jag har precis vaknat med solen i mitt ansikte. Man kan se Short Hill, ett berg, från mitt fönster. Berget är fint året runt. Vi har flera berg runt om oss men Short Hill är finast.


Sommar

Nu är det sommar här. Nä, inte riktigt. Men min brorsa och jag hade vatten krig med vatten från poolen. Vattnet var lite kallt men vem bryr sig. Om några dagar och om det är varmt så får jag väll hoppa i poolen en stund.


Temple run

Jag är galen i det här spelet som heter temple run! Jag kan inte sluta spela det! Här är några bilder. Det är svårt att ta bra bilder när man spelar men det gick rätt bra.


Bakgrund, igen

Jag ändrade bakgrund igen. Den andra med blå hjärtan var för mycket. Den var jätte jobbig. Kan ni kommentera den här bakgrunden, som jag sa jag har så mycket mer.


Bakgrund

Kolla in min nya bakgrund. Jag tycker den är jätte cool. Men jag vet inte om det är lite för mycket. Kan ni kommentera och säga vad ni tycker? Jag har så många bakgrunder. Det finns alltid något mer. :)


Oj, Då!

Det blev något fel på senaste inlägget. Det ska bara vara tre bilder. Jag vet inte vad som hände. Oooops!


Bänken

Min bänk är nu färdig. Den håller fortfarande på att torka på toppen. Blev den inte snygg! Min kompis Ebbalisa från Roliiga bloggen ville att jag skulle lägga lite bilder ut på min hund Zak. Jag tog dom bästa av mina bilder på honom.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559524.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559524.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559524.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559524.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559524.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559524.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559524.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559524.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559524.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559524.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559524.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559524.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559524.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559524.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559524.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559524.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559526.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559526.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559526.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559526.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559526.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559526.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559526.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559526.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559526.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559526.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559526.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559526.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559526.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559526.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559526.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559526.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559527.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559527.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559527.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559527.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559527.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559527.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559527.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559527.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559527.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559527.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559527.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559527.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559527.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559527.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559527.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559527.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559528.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559528.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559528.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559528.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559528.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559528.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559528.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559528.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559528.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559528.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559528.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559528.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559528.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559528.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559528.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559528.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559533.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559533.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559533.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559533.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559533.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559533.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559533.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559533.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559535.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559535.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559535.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559535.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559535.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559535.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559535.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559535.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559867.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559867.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559871.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559877.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3427886/images/2012/pic_196559881.jpg" class="image">


Färdig

Blev headern inte snygg? Jag tycker det blev jätte coolt! Jag älskar den. Om ni inte har märkt detta än så har jag bytt bakgrund, till mörkare och snyggare brädor.


Jag ska jobba på en ny.......

HEADER!!!! Vi får väll se hur det går till! Bilden är på Gibbe, hästen jag red på Karlshem i somras. Han är världens gulligaste häst!


Sorry!

Har inte kunnat blogga så mycket idag för att jag har byggt en bänk. Jag gjorde den idag och gjorde färdig den. Jag ska måla den mörk blå men det hann jag inte med idag. Visst blev den snygg?