❥ Siri -

Tårta

Jag måste baka en tårta då vi ska ha gäster över senare. Vi ska grilla hamburgare. Det är alltid lika gott. Senaste dagarna har jag fotat jätte mycket. Det har blivit många fina bilder. Jag kommer lägga upp dom finaste. Ha en fin dag!


Volontär Jobb

Jag ska börja volontära på ett stall. Det ska bli jätte kul. Jag kommer hjälpa nybörjare med saker och hämta hästar från hagar. För att jag hjälper till så får jag rida och bara vara med hästar. Stallet heter Serene Acres. Det är samma stall som mitt ridläger. Det kommer bli super kul! Bilden under är det stallet men det är inte jag som leder hästen. Ha en fin dag!


Sommarläsning

Vilka böcker kommer ni läsa i sommar? Mina är: Pegasus av Kate O'Hearn Inkheart av Cornelia Funke Entwined av Heather Dixon The Princess and the Bear av Mette Ivie Harrison My Fair Godmother av Janette Rallison och mer.....


Regn


Hund


Getting ready to golf!

Ska snart åka iväg och golfa. Det är bara putting som gäller idag. Hoppas jag gör lika bra som förra året då jag fick bollen i hålet när man skulle komma så nära som möjligt. Jag måste åka nu. Ha en bra dag!


Doctor Who Quotes


Goodmorning!

Jag har precis vaknat. Idag måste jag packa för min vecka hos min Farmor och Farfar. Jag ska gå på golf läger där men jag sover hos dom. Jag kommer fortfarande såklart blogga. Dom har bättre internet än vad vi har. Det ska bli så skönt. Jag åker imorgon. Det tar två timmar med bil så det är inte så farligt. Kram!


Yes!

Blogg.se har fixat deras app. Jag är så glad. Jag kommer nog blogga lite mer då jag inte behöver använda datorn för att ladda upp bilder. Ha en bra dag och om ni har egen blogg kom ihåg att uppdatera appen.


Blossom

Idag fick jag rida Blossom. Hon är en ljusbrun Quarter. Hon var väldigt het då hon blev skrämd av nästan allt. Hon sprang också iväg hela tiden. Efter ridningen spolade jag av henne med vatten, medans jag gjorde det behövde jag berätta för alla andra på lägret hur man gjorde. Det är rätt kul att vara äldst och veta mest. Dom andra är nybörjare. Jag fick inga bilder, men jag ska ta några imorgon. Ha en fin kväll!
 

Doctor Who

Hejsan svejsan! Tittar på Doctor Who just nu. Älskar verkligen det. Jag pratar om dom med Doctor 9, 10 och 11. Doctor 11 är bäst tycker jag. Det är ju en brittisk tv serie men den är jätte bra. Jag har redan tittat igenom alla avsnitt på Netflix vilket är som Viaplay. Jag tittar bara igenom dem igengör dom är så bra. Om man kan så bör man i alla fall titta på ett avsnitt. Det kan vara lite läskigt ibland men det är aldrig för läskigt för mig. Ha en fin dag!

Sköldpadda

Hejsan! Nu ska jag berätta om Echo våran nya sköldpadda. Pappa hittade henne idag på en väg på vägen till Home Depot vilket är ett byggvaruhus. Vi ska ha henne som husdjur under sommaren. Vi vet inte om det är en hon eller han, men vi har bestämt det är en hon. Vi döpte henne Echo. Hon är en box sköldpadda. Hon är ju vild så vi försöker inte hantera henne så mycket. Vi har bygt en stor utomhus bur till henne. Frey har velat ha en sköldpadda så vi vet ungefär hur man sköter om den men det finns också bra hemsidor. Echo är jätte fin. Jag tror vi kommer ha en bra tid med henne.
 
 

Konstigt

Om bloggen ser konstig ut så behöver du bara trycka på refresh så bör den bli normal igen.
 
 

4th of July

Idag är det Americas National Dag. Det kommer vara massa fyrverkeri. Mesta amerikanare äter god mat och möter familjen. Jag tror inte vi kommer göra mycket för att fira 4th of july men det gör inte mycket. Jag tänker nog gå och simma nu. Det är jätte skönt i poolen. Ha den bästa 4th of July!
 
 

The Lost Hero

Bok tips: The Lost Hero av Rick Riordan
En extremt bra bok. Man skulle förstå mer om man läser hans serie innan. Den serien börjar med The Lightning Theif sen kommer fem eller sex mer böcker. Jag vet inte dom svenska namnen eller om dom ens finns i Sverige men jag skulle tro det. Dom är rätt populära här. Men tillbaka till The Lost Hero. Den är jätte bra! Låt inte tjockleken av den skrämma dig. Man bara fastnar i den och kan inte komma loss, och sen så märker man att boken är slut. Den är början av en ny serie av honom men några karaktärer kommer tillbaka och det är därför det är bra om man läser serien innan. Och man vill inte blanda ihop den här boken med The Kane Chronicles som är egyptisk mytologi istället för grekisk. Men sammanfattade boken är jätte bra. Den bör läsas av alla. 
 

Tio saker

Här är tio saker om mig.
1) Jag har en gosedjurs enhörning som jag kan inte sova utan.
2) Jag har ett kort i mitt badrum med vad jag behöver göra på morgonen. Den slutar med Have à nice day!
3) Min brorsa tycker jag är "pure evil"
4) Min garderob är skit stökig!
5) Jag sover tills jag inte orkar sova mer.
6) Jag skulle kunna äta pizza för frukost, lunch, och middag.
7) Jag ÄLSKAR o'boy!
8) Jag blandar Amerikanska och Svenska ord tillsammans så att dom blir knasiga.
9) Jag är väldigt bra på memory spel.
10) Jag är väldigt lätt uttråkad.
11) Jag klarar mig inte utan min iPad.
12) Jag är Narnia fantast.
Det blev tolv :)

Ridläger

Idag då det var min första dag på mitt ridläger. Det är inget sovaöver ridläger för det är jätte dyrt och det är inte så vanligt i USA. Jag var den äldsta på ridlägret, dom andra var 10 eller yngre. Det är lite tråkigt för att dom andra kan inte så mycket men jag tror jag är där mer för att få vara runt hästar.  Jag fick rida stallets ägares häst. Han heter Pierce. Han är rätt stor för kortare personer men jag är så lång så han är alldeles lagom. Ridläraren sa att jag är väldigt begåvad också. Och det bästa är att jag kan kanske få jobba lite för gratis lektioner under sommaren och kanske hösten. Jag ska få upp lite bilder senare. Ha en bra kväll!
 
       
 

Storm

Halloj där! Jag har inte kunnat blogga för att det kom en jätte stor storm som gjorde att vi inte fick någon elektricitet och om man inte har någon electricitet så fungerar inte internet i mitt fall. Så jag har behövt leva utan el i tre dagar och det har varit 35 grader varmt.  Man svettades som en gris. Ha en bra dag!